Appie Hour: Prezi

prezi-logoAl een aantal jaar op rij heb ik profijt van het feit dat ik de paragrafen uit het boek NOVA Nieuwe Scheikunde voor klas drie havo/vwo in Prezi verwerkt heb. Hiervan maak ik dit schooljaar nog steeds gebruik. Dit vinden niet alleen mijn eigen leerlingen fijn, maar ook die van mijn collega’s aangezien de presentaties terug te vinden zijn voor hen op de ELO. 

Prezi is een online tool waarmee presentaties gemaakt kunnen worden. Een Prezi-presentatie bestaat eigenlijk uit één ‘groot scherm’ waarop afbeeldingen, teksten, filmpjes, hyperlinks en andere elementen geplaatst worden. Door achtereenvolgens op een element in te zoomen, weer uit te zoomen en weer in te zoomen op een volgend element ontstaat een presentatie. Een presentatie in Prezi kan zowel online als offline (na downloaden) vertoond worden. Voor het geven van een presentatie ben je dus niet afhankelijk van een internetverbinding.

Voor het complete overzicht van Prezi-presentaties welke ik zelf gemaakt heb voor het vak Scheikunde op het HAVO/VWO, klik hier.

(Bron afbeelding: MeneerFaes)
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.