Appie Hour: Sticky Moose

stickymoose-logoIn het eerder genoemde ‘Appie Hour’ hebben we ook de tool Sticky Moose kort uitgeprobeerd met de aanwezige collega’s. Met deze webtool kun je eenvoudig discussies in de klas aanzwengelen. Het is verder geen hele spectaculaire tool… 

Sticky Moose is een tool waarmee je vragen, stellingen, meningen en dergelijke online zet en anderen uitnodigt daarop te reageren en/of te stemmen. Eerst moeten er één of meer vragen, stellingen of meningen worden ingevoerd. Na een klik op de knop “Start” wordt er vervolgens een internetadres gegenereerd. Op dit adres kunnen degenen die door jou worden uitgenodigd reacties achterlaten. Ook kan er worden gestemd op eerder geplaatste reacties. Tevens is het mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Geplaatste reacties zijn te lezen door iedereen die beschikt over het door jou verstrekte internetadres.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.