Appie Hour: Symbaloo

symbaloo-logoInmiddels heb ik in het ‘Appie Hour’, maar ook daarbuiten al heel wat toffe apps / webtools gezien. Om al deze interessante tools overzichtelijk te bewaren, zonder dat ik alle websites als bladwijzers moet opslaan, heb ik een pagina aangemaakt op Symbaloo.

Symbaloo biedt namelijk de mogelijkheid om gratis persoonlijke startpagina’s te maken. De aantrekkelijk vormgegeven startpagina’s bestaan elk uit 60 blokjes (het aantal is overigens aan te passen). Door op de blokjes te klikken wordt er doorgelinkt naar zelf te bepalen websites. Startpagina’s kunnen worden opgeroepen door te surfen naar http://www.symbaloo.com/ en in te loggen met de inloggegevens die na verplichte registratie worden verstrekt. Indien gewenst kunnen startpagina’s met anderen worden gedeeld.

De gebruikte afbeelding is de Symbaloo-pagina ‘Appie Hour’ die ik heb gecreëerd voor de apps / webtools die we bespreken in het ‘Appie Hour’. Klik hier om naar deze Symbaloo te gaan, die regelmatig een update krijgt.

(Bron afbeelding: MeneerFaes)
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.